A jövőt mi alakítjuk
Egyszerűbbé, biztonságosabbá, zöldebbé tesszük az életet

Infineon Technologies – Magyarország, Cegléd

 

A jövőt mi alakítjuk egyszerűbbé, biztonságosabbá, zöldebbé tesszük az életet.

A Föld népessége egyre gyorsabb ütemben növekszik, újabb és újabb metropoliszok jönnek létre, aminek következtében hihetetlen mértékben emelkedik az energiaigényünk. A globális energiaéhség és a klímavédelem modern életünk számtalan területén kihívások elé állít bennünket, új megoldásokat sürgetve.

Az élhető és fenntartható jövőhöz energiahatékony rendszerekre, innovatív technológiákra, rugalmas közlekedési megoldásokra és a digitális adatkezelés biztonságára van szükségünk. Az Infineon félvezető technológiájával a teljes energia ellátási lánc hatékonyabban működik, biztonsági rendszerei nemcsak a gyors adatátvitelről, hanem a felhasználók biztonságáról is gondoskodnak, csökkentik az autók károsanyag-kibocsátását és lehetővé teszik az önvezető járművek elterjedését. Ezek az alig látható félvezetők elengedhetetlen részévé váltak mindennapi életünknek.

Az Infineon Technologies vállalatcsoport az ipari alkalmazású félvezetők fejlesztésében és gyártásában több területen piacvezető szerepet tölt be. Leányvállalatain keresztül világszerte40.100 munkatársat foglalkoztat. Technikai portfólióját több mint 25.000 szabadalom és szabadalmi bejelentés alkotja. A 2018-as üzleti évben 7,599 millió euró forgalmat bonyolított. A vállalatot a frankfurti értéktőzsdén „IFX“ néven, az USA-ban a nemzetközi OTCOX részvénypiaci premiert követően „IFNNY” néven jegyzik.

Tegye fel kérdését:

Személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatos további információkért kérjük, olvassa el adatvédelmi szabályzatunkat.
*Mandatory